Persbericht
 
 
   
 
be quiet! breidt cooler-reeks met low-profile model uit

Show Rock LP verenigt compact formaat met hoge prestaties en fluisterstille werking

Glinde, 14 april 2015 - be quiet!, voor het negende opeenvolgende jaar marktleider in PC-voedingen in Duitsland*, heeft zijn cooler-reeks uitgebreid met een nieuw model in een klein jasje: de Shadow Rock LP kenmerkt zich door zijn compacte low-profile ontwerp en hoge koelprestaties en is daarmee ideaal geschikt voor inbouw in kleine doch krachtige desktopsystemen en home theatre PC's (HTPC's).

Indrukwekkend stil, compact en krachtig
De Shadow Rock LP is ontwikkeld met een focus op een perfecte verhouding tussen prestaties en geluidsontwikkeling en kan ondanks zijn compacte afmetingen van 134 x 122 x 75,4 millimeter (L x B x H) overweg met een TDP van maximaal 130 Watt. Daarbij produceert hij een maximaal geluidsniveau van slechts 25,5 decibel. be quiet! weet dit te realiseren dankzij een optimale interactie tussen de aluminium koelvinnen, de vier krachtige 6-millimeter heatpipes en de Pure Wings 2-ventilator. Deze laatste is meegeleverd in 120-millimeter PWM-uitvoering en heeft negen airflow-geoptimaliseerde ventilatorbladen en een duurzame groeflager. Als gevolg hiervan garandeert de fabrikant een stille werking en goede betrouwbaarheid op de lange termijn.

Top-design en brede compatibiliteit
be quiet! heeft de Shadow Rock LP met een top-cover van geborsteld aluminium uitgerust, om het elegante design van de cooler-reeks ook door te trekken naar dit model. Ook de uiteinden van de heatpipes zijn uitgerust met passende aluminium afdekkappen. Naast het speciale ontwerp, de hoge prestaties en het lage geluidsniveau biedt de Shadow Rock LP ook een brede compatibiliteit en ondersteunt hij alle populaire Intel®- en AMD™-sockets.

Breed toepassingsgebied en gunstige prijs
Het compacte design en de uitstekende prestaties maken van de Shadow Rock LP een ruimtebesparend wonder. De cooler onderscheidt zich als de beste koeloplossing voor verschillende toepassingen: in een compacte HTPC, in een kleine multimedia configuratie of in een entry-level gaming systeem — de Shadow Rock LP past perfect bij al deze systemen. De installatie kan bijna niet makkelijker, omdat de cooler op de voorkant van het moederbord gemonteerd wordt.

De be quiet! Shadow Rock LP is vanaf nu te koop voor een adviesprijs van € 48,00.


*GfK Marktonderzoek Duitsland, verkoopcijfers interne computervoedingen, januari 2015

 
 
Persmateriaal

Shadow Rock LP datasheet [PDF, 2 MB]

Shadow Rock LP afbeeldingen [ZIP, 3.3 MB]

 
 
 
E-mail doorsturen:
Wil je deze e-mail doorsturen? Klik dan hier.
 
 
 
     
 

Perscontact

Aaron Licht
Listan GmbH & Co. KG

Telefoon: +49 40 736 7686 - 849
Fax: +49 40 736 7686 - 14
Mobiel: +49 176 19 03 19 82

E-Mail: aaron.licht@bequiet.com
Web: www.bequiet.com

Over be quiet!

be quiet!'s missie om technologiefans producten aan te bieden die gericht zijn op stilte en innovatie, heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf al negen jaar lang de best verkopende voedingsfabrikant in Duitsland is, volgens marktgegevens van GfK.

 
     
 
 
Kun je deze e-mail niet lezen, bekijk hem online. Geen interesse in onze mailings? Meld je af.
Listan GmbH & Co. KG
Biedenkamp 3a - D-21509 Glinde - T +49 (0)40/7367686-0 - F +49 (0)40/7367686-99
Geschäftsführer: Stanislav Minkin, Oleg Ushkats, Elina Gorborova
Persönlich haftende Gesellschafterin: Listan Verwaltungsgesellschaft mbH (Sitz Glinde)
Handelsregister: Amtsgericht Lübeck HRA 2287 RE - USt.Identnummer: DE217909278