Persbericht
 
 
   
 
Silent Loop 360mm: be quiet! breidt assortiment van innovatieve All-in-One waterkoelers uit

Met een langere radiator richt de Silent Loop 360mm zich op overklokkers en high-end gebruikers

Glinde, 27 juni 2017 - be quiet!, voor het elfde opeenvolgende jaar marktleider in PC-voedingen in Duitsland*, introduceert met de Silent Loop 360mm de nieuwste telg van de Silent Loop-familie. In september vorig jaar betrad be quiet! de markt voor AIO-waterkoelers met deze productlijn. Het besluit om de Silent Loop te voorzien van hoogwaardige materialen en een fluisterstille pomp met reverse-flow technologie heeft geresulteerd in een indrukwekkend debuut.
 

Maximale prestaties dankzij drie Pure Wings 2 PWM-fans

Het verschil tussen de Silent Loop 360mm en de rest van de Silent Loop-modellen is de grotere koperen radiator met een lengte van 360 millimeter. De koeler past desondanks gemakkelijk in de huidige behuizingen van be quiet!, zoals de Dark Base 900, Dark Base Pro 900 en Pure Base 600. De radiator wordt gekoeld door drie Pure Wings 2-fans met 120 millimeter diameter, PWM-aansturing en airflow-geoptimaliseerde fan blades; deze kenmerken zorgen voor een hoge statische druk en extreem lage geluidsproductie.
 

Innovatieve reverse-flow technologie voor stille, trillingsvrije werking

De AIO-waterkoeler Silent Loop 360mm is uitgerust met een ontkoppelde pomp die het koelcircuit omkeert. De koelvloeistof wordt van buitenaf over de cold plate naar binnen gepompt en vervolgens in de radiator door een tweede laag gevoerd. Deze innovatieve oplossing maakt het mogelijk dat de pomp op slechts 2.200 toeren per minuut draait, wat zorgt voor minder trillingen en geluid dan bij conventionele AIO-koelers.
 

Optimale materiaalkeuze voor lange levensduur en hoog koelvermogen

Voor een optimaal koelvermogen heeft be quiet! bij de Silent Loop 360mm gekozen voor een koperen radiator met zwarte coating. Het koelelement is tevens volledig van koper, zodat de koelvloeistof slechts met één metaalsoort in aanraking komt. Dit voorkomt elektrochemische corrosie en draagt bij aan de duurzaamheid van de Silent Loop 360mm. Daarnaast is de cold plate van het koelblok vernikkeld voor de beste werking met verschillende soorten koelpasta's. Een bijvulopening maakt het mogelijk om koelvloeistof bij te vullen en zo de prestaties en het lage geluidsniveau over een langere periode te waarborgen.
 

Eenvoudig gebruik dankzij flexibele slangen en handige montage

Dankzij de flexibele slangen met knikbescherming en een goed ontworpen installatiekit is de Silent Loop 360mm snel en eenvoudig te installeren. Het vlakke profiel van de radiator maakt de installatie zelfs in een krappe behuizing relatief eenvoudig.

De Silent Loop 360mm AIO-waterkoeling set wordt geleverd met een fabrieksgarantie van 3 jaar en is compatibel met alle huidige Intel® en AMD™-sockets. De Silent Loop 360mm is vanaf vandaag beschikbaar voor een adviesverkoopprijs van €159,90.


*Bron: GfK Marktonderzoek Duitsland, verkoopcijfers interne computervoedingen, janvier 2017

 
 
Persmateriaal

Silent Loop 360mm datasheet [PDF, 1.93 MB]

Silent Loop 360mm afbeeldingen [ZIP, 5.21 MB]

 
 
 
E-mail doorsturen:
Wil je deze e-mail doorsturen? Klik dan hier.
 
 
 
     
 

Perscontact

Aaron Licht
Listan GmbH & Co. KG

Telefoon: +49 40 736 7686 - 849
Fax: +49 40 736 7686 - 14
Mobiel: +49 176 19 03 19 82

E-Mail: aaron.licht@bequiet.com
Web: www.bequiet.com

Over be quiet!

be quiet! is een premium merk in computervoedingen, PC-behuizingen en cooling-producten en is daarbij sinds 2007* consistent marktleider in PSU’s in Duitsland.

Concept, ontwerp en testen worden uitgevoerd met een Duitse passie voor kwaliteit en precisie in ons hoofdkantoor in Duitsland. Innovatieve technische concepten, hoogwaardige materialen en een buitengewone kwaliteit zorgen ervoor dat de producten van be quiet! tot de meest stille, betrouwbare en krachtige op de markt behoren.

Ga naar bequiet.com

*GfK data 2017

 
     
 
 
Kun je deze e-mail niet lezen, bekijk hem online. Geen interesse in onze mailings? Meld je af.
Listan GmbH & Co. KG
Biedenkamp 3a - D-21509 Glinde - T +49 (0)40/7367686-0 - F +49 (0)40/7367686-99
Geschäftsführer: Stanislav Minkin, Oleg Ushkats, Elina Gorborova
Persönlich haftende Gesellschafterin: Listan Verwaltungsgesellschaft mbH (Sitz Glinde)
Handelsregister: Amtsgericht Lübeck HRA 2287 RE - USt.Identnummer: DE217909278