Kunt u deze e-mail niet lezen?
Bekijk de online versie
 
 

CHERRY breidt verkoop in Nederland uit door samenwerking met api B.V.

 

Auerbach, 2 mei 2017 - CHERRY, de specialist in computer invoerapparatuur, breidt zijn verkoopnetwerk in Nederland uit door een nauwe samenwerking met de toonaangevende IT-distributeur api BV.

In Duitstalige landen is CHERRY enkele jaren geleden een samenwerking aangegaan met api computer GmbH, wat geresulteerd heeft in een sterke aanwezigheid op deze markten. Het bedrijf uit Auerbach mikt nu op eenzelfde resultaat in Nederland door samen te werken met de toonaangevende distributeur api BV. Deze zal als officiële handelspartner zorgen voor een groter bereik op de markt en hiermee de sales in deze regio versterken. Focusproducten vallen in de categorieën ‘Office’, ‘Industrial’ en ‘Security’. Hiermee kan CHERRY ook zijn succesvolle B2B-activiteiten in Nederland uitbouwen.

CHERRY heeft het volste vertrouwen in een nauwere samenwerking met zijn salespartner: “We zijn enorm blij om api BV tot onze distributiepartners te mogen rekenen. Het uitbreiden van ons distributienetwerk is een belangrijke stap om Nederlandse klanten van CHERRY-producten te kunnen voorzien en ons merk verder te promoten. api BV is van onschatbare waarde bij het vervullen van de toenemende vraag naar onze producten,” aldus Stefan Lutter, Business Development Manager van CHERRY.

Ray van der Holst, General Manager van api BV, is ook uiterst positief: “CHERRY is altijd een bekende naam in de IT-wereld geweest. Als je met mensen praat die al jarenlang in de IT zitten, dan zullen ze CHERRY kennen als fabrikant van hoogwaardige toetsenborden. Vanuit een marketingperspectief is deze naamsbekendheid van grote waarde. We zijn bij api BV ervan overtuigd dat we CHERRY terug kunnen brengen in de harten van voormalige klanten en tegelijkertijd nieuwe klanten kunnen winnen. De weg die CHERRY wil inslaan op de Nederlandse markt maakt ze de juiste partner voor ons.”

 

Perscontact

Xander Hoose
technikPR

Telefoon: +31 20 808 10 71
Mobiel: +31 621 685 321
E-Mail: cherry@technikpr.de
Web: www.technikpr.de

 

 

Michael Schmid
CHERRY

Telefoon: +49 9643 2061 666
Mobiel: +49 171 3087023
E-Mail: michael.schmid@cherry.de
Web: www.cherry.de

Over CHERRY

CHERRY, met een hoofdkantoor in Auerbach in der Oberpfalz, Duitsland, is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van computer-invoerapparaten, met nadruk op het zakelijke, industriële en beveiligingssegment, alsmede van switches voor mechanische toetsenborden o.a. voor PC-gaming.