Persbericht
 
 
   
 
Computex 2017: Eerste blik op aankomende premium-producten van be quiet!

Twee voedingen, een ‘limited edition’ PC-behuizing en twee CPU-koelers gepland voor dit jaar

Glinde, 1 juni 2017 - be quiet!, voor het elfde opeenvolgende jaar marktleider in PC-voedingen in Duitsland*, laat op de Computex 2017 verschillende nieuwe producten zien die later dit jaar op de markt komen. Tot de producten die van 30 mei tot 3 juni in de Nangang Exhibition Hall te zien zijn behoren de nieuwe wire-free premium computervoeding Straight Power 11, de eerste SFX L-computervoeding van be quiet!, en een limited edition van de populaire Dark Base Pro 900-behuizing in wit. De Shadow Rock TF 2 CPU-koeler en Silent Loop 360mm All-in-One waterkoeler zullen ook te zien zijn op de Computex, na hun recente introductie op de CeBIT 2017.

Straight Power 11: wire-free evolutie

De Straight Power 11 is een 80PLUS Gold-gecertificeerde computervoeding met een maximale efficiëntie van 93 procent, waarvan het PCB compleet opnieuw is ontworpen met een wire-free design aan de DC-zijde. Minder kabels binnenin de voeding betekent een betere airflow en koeling, minder signaalruis en een langere levensduur van de componenten. De signaalkwaliteit van de Straight Power 11 is sowieso verbeterd dankzij LLC + Synchronous Rectifier + DC-to-DC-technologie. Om de voeding koel te houden wordt er gebruik gemaakt van een 135mm high-end SilentWings 3-fan. Het trechtervormige frame, de fluid-dynamic bearing lagers en de 6-polige motor garanderen uitstekende betrouwbaarheid en een nagenoeg onhoorbare werking. De Straight Power 11 biedt alle gangbare beveiligingscircuits (OCP, OVP, UVP, SCP, OTP en OPP) en gebruikt alleen Japanse condensatoren met 105°C-waardering. Om de veiligheid en stabiliteit verder te verhogen is de 12V rails opgedeeld in vier gescheiden rails. De Straight Power 11 komt beschikbaar met volledig kabelbeheer in 450W tot 1000W.

SFX L Power: small form factor-voeding met volledig kabelbeheer en stille koeling

SFX L Power is de ideale PSU voor mini-ITX-systemen. Met zijn compacte SFX-L-formaat en ATX-adapter brackets past hij in de meeste behuizingen. De voeding is uitgerust met een grote, stille, temperatuurgestuurde 120mm-fan. Deze fan draait op lagere snelheid en is daarmee stiller dan de gebruikelijke 80mm-fans in SFX-voedingen, zonder dat dit de koelprestaties benadeelt. De SFX L komt beschikbaar in 500W en 600W met 80PLUS Gold-certificatie en een maximale efficiëntie van 92 procent en bevat volledig kabelbeheer, vier PCI-express-connectors voor multi-GPU-configuraties en alle gangbare beveiligingscircuits (OCP, OVP, UVP, SCP, OTP en OPP).

Dark Base Pro 900 in een witte limited edition

Om fans te bedanken voor het succes van de Dark Base Pro 900 komt be quiet! met een opvallende witte limited edition van deze behuizing. De Dark Base Pro 900 White Edition biedt alle features van het origineel, zoals de uitstekende koelprestaties en modulariteit, E-ATX- en XL-ATX-ondersteuning, voorgeïnstalleerde SilentWings 3-fans, geluidsdempende panelen, opvallende LED-lichtstrips, een draadloze Qi-lader en een zijvenster van gehard glas. Elke behuizing uit deze beperkte oplage van 2000 stuks is uniek dankzij een genummerde aluminium badge.

Shadow Rock TF 2: innovatieve en efficiënte top-flow koeler

Ontworpen voor kleine PC’s met weinig ruimte geldt de 112mm hoge Shadow Rock TF 2 als ideale top-flow-cooler, met krachtige koelprestaties voor een vriendelijke prijs. Dankzij een TDP-rating van 160 watt is de Shadow Rock TF 2 krachtig genoeg om alle huidige processoren te koelen bij aanzienlijk lagere CPU-temperaturen dan zijn voorganger. be quiet!’s heeft hiertoe onder meer de heatsink opnieuw ontworpen: dankzij smalle diagonale vinnen worden ook de componenten rondom de CPU-socket nu gekoeld. De baseplate is direct verbonden met de koelvinnen via vijf 6mm koperen heat pipes, wat de hitte sneller afvoert. De Shadow Rock TF 2 is compatibel met alle Intel- en AMD-sockets, inclusief AM4.

Silent Loop 360mm: waterkoeling breidt uit

Met zijn innovatieve, fluisterstille reverse-flow pomp en hoogwaardige kwaliteit heeft be quiet! een indrukwekkende entree gemaakt in het All-in-One waterkoelingssegment. Het assortiment wordt nu uitgebreid met de Silent Loop 360mm, compatibel met de be quiet! Dark Base 900, Dark Base Pro 900 en Pure Base 600. Drie Pure Wings 2 120mm PWM-fans met airflow-geoptimaliseerde fan blades zorgen voor een stille en efficiënte koeling terwijl het vernikkeld koperen koelblok van de Silent Loop 360mm is afgestemd op alle soorten koelpasta.

*GfK Marktonderzoek Duitsland, verkoopcijfers interne computervoedingen, januari 2017

 
 
Persmateriaal

Computex 2017 foto's [ZIP, 73.7 MB]

 
 
 
E-mail doorsturen:
Wil je deze e-mail doorsturen? Klik dan hier.
 
 
 
     
 

Perscontact

Aaron Licht
Listan GmbH & Co. KG

Telefoon: +49 40 736 7686 - 849
Fax: +49 40 736 7686 - 14
Mobiel: +49 176 19 03 19 82

E-Mail: aaron.licht@bequiet.com
Web: www.bequiet.com

Over be quiet!

be quiet! is een premium merk in computervoedingen, PC-behuizingen en cooling-producten en is daarbij sinds 2007* consistent marktleider in PSU’s in Duitsland.

Concept, ontwerp en testen worden uitgevoerd met een Duitse passie voor kwaliteit en precisie in ons hoofdkantoor in Duitsland. Innovatieve technische concepten, hoogwaardige materialen en een buitengewone kwaliteit zorgen ervoor dat de producten van be quiet! tot de meest stille, betrouwbare en krachtige op de markt behoren.

Ga naar bequiet.com

*GfK data 2017

 
     
 
 
Kun je deze e-mail niet lezen, bekijk hem online. Geen interesse in onze mailings? Meld je af.
Listan GmbH & Co. KG
Biedenkamp 3a - D-21509 Glinde - T +49 (0)40/7367686-0 - F +49 (0)40/7367686-99
Geschäftsführer: Stanislav Minkin, Oleg Ushkats, Elina Gorborova
Persönlich haftende Gesellschafterin: Listan Verwaltungsgesellschaft mbH (Sitz Glinde)
Handelsregister: Amtsgericht Lübeck HRA 2287 RE - USt.Identnummer: DE217909278