Kunt u deze e-mail niet lezen?
Bekijk de online versie
 
 

CHERRY B.Unlimited 3.0

 

Betrouwbare draadloze desktop-set voor dagelijks gebruik

Auerbach, 19 april 2017 - CHERRY, de specialist voor computerinvoerapparatuur, presenteert de B.Unlimited 3.0, een kwalitatief hoogwaardige desktop-set voor dagelijks gebruik. De voordelen van deze volledig opnieuw ontworpen toetsenbord-muis-combinatie zijn een hoge betrouwbaarheid, draadloze bediening en encryptie van de datatransmissie. Dankzij slijtvaste laserinscriptie van de key caps is de nieuwe B.Unlimited 3.0 uiterst duurzaam.

Kwalitatief hoogwaardige desktop-set voor continu gebruik

De nieuwe B.Unlimited 3.0 desktop-set bestaat uit een hoogwaardige toetsenbord en muis, ontworpen voor continu gebruik. CHERRY heeft gekozen voor robuuste materialen die geschikt zijn voor dagelijks kantoorgebruik. De karakters op de key caps zijn laser-geëtst, wat zorgt voor een slijtvast label. Het toetsenbord zelf beschikt over SX-keys met scissor-technologie met een levensduur van meer dan 20 miljoen actuaties. De desktop-set wordt gecompleteerd door een symmetrische drieknoppenmuis met een infrarode sensor die kan worden geschakeld tussen 1.000 en 2.000 DPI.

2,4GHz-technologie en opladen tijdens gebruik

De B.Unlimited 3.0 verbindt over een 2,4GHz draadloze verbinding met de meegeleverde USB-ontvanger, met een maximaal bereik van tien meter. 128-bit AES-encryptie beschermt de datatransmissie tegen ongeoorloofde toegang en zorgt voor een hoge mate van veiligheid. Om een lange levensduur te waarborgen levert CHERRY kwalitatief hoogwaardige NiMH-batterijen met een zeer lage zelfontlading mee. Deze kunnen worden opgeladen tijdens gebruik voor ononderbroken productiviteit.

Plug&Play-compatibel en multi-desktop-technologie

Dankzij Plug&Play-technologie zijn de muis en het toetsenbord van de CHERRY B.Unlimited 3.0 zeer eenvoudig te installeren. De set werkt direct na het aansluiten van de compacte USB-ontvanger en er zijn geen stuurprogramma's vereist. CHERRY's multi-desktop-technologie maakt het mogelijk verschillende B.Unlimited 3.0-sets probleemloos te gebruiken in één ruimte, zoals in een kantoorsituatie.

De B.Unlimited 3.0 is vanaf vandaag beschikbaar in de kleuren wit of zwart en heeft een adviesprijs van €70.

 

PRESS MATERIALS

CHERRY B.Unlimited 3.0 image pack [ZIP, 27.4 MB]
CHERRY B.Unlimited 3.0 data sheet [PDF, 48.2 KB]

Perscontact

Xander Hoose
technikPR

Telefoon: +31 20 808 10 71
Mobiel: +31 621 685 321
E-Mail: cherry@technikpr.de
Web: www.technikpr.de

 

 

Michael Schmid
CHERRY

Telefoon: +49 (0) 9643 18-1424
Mobiel: +49 (0) 171 / 30 87 023
E-Mail: mi.schmid@cherry.de
Web: www.cherry.de

Over CHERRY

CHERRY, met een hoofdkantoor in Auerbach in der Oberpfalz, Duitsland, is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van computer-invoerapparaten, met nadruk op het zakelijke, industriële en beveiligingssegment, alsmede van switches voor mechanische toetsenborden o.a. voor PC-gaming.