Persbericht
 
 
   
 
Pure Base 600: be quiet! breidt portfolio computerbehuizingen uit met flexibele ATX-allrounder

Uitgebreide functionaliteit met een focus op stille werking en ondersteuning voor radiatoren

Glinde, 17 januari 2017 - be quiet!, voor het tiende opeenvolgende jaar marktleider in PC-voedingen in Duitsland*, introduceert met de Pure Base 600 een echte alleskunner op het gebied van ATX-behuizingen. Tegen een aantrekkelijke prijs biedt deze volledig in Duitsland ontwikkelde behuizing een hoge flexibiliteit voor componenten alsmede een efficiënte en stille koeling. Naast de twee vooraf geïnstalleerde Pure Wings 2-fans kan de behuizing met verdere fans of heatsinks voor een waterkoelingssysteem worden uitgebreid. Slimme optimalisaties hebben geleid tot een lagere prijs zonder in te boeten op de stille werking en functionaliteit.
 

Hoge flexibiliteit

Dankzij de vrij positioneerbare HDD-sloten, twee SSD-sloten achter de moederbord-tray, en de flexibele ODD-kooi is er een veelvoud aan mogelijkheden voor de plaatsing van opslag. De HDD-sloten en de ODD-kooi kunnen verwijderd worden, bijvoorbeeld om plaats te maken voor een uitgebreid waterkoelingssysteem. Het is mogelijk om het bovenpaneel in verschillende standen te openen of volledig te verwijderen zodat radiatoren en fans eenvoudig bovenin de behuizing geïnstalleerd kunnen worden. Naar wens wordt hiermee de focus verschoven van een minimale geluidsproductie naar maximale koelprestaties. Radiatoren met een lengte van maximaal 360 mm kunnen worden gemonteerd aan de voorzijde en de bovenzijde van de behuizing.
 

Uitgebreide ondersteuning voor waterkoelingssystemen

De ODD-kooi maakt de montage van maximaal twee optische stations mogelijk. Dankzij doordachte uitsparingen is het mogelijk om radiatoren te plaatsen in de ruimte van de ODDs zonder beide schijfplekken op te offeren. Wordt er een 280mm radiator gemonteerd aan de voorzijde dan blijft de bovenste bay behouden voor een optische drive. Bij installatie aan de bovenzijde kan zelfs een 360mm radiator gebruikt worden zonder dat de onderste ODD-drive geblokkeerd wordt. Natuurlijk kan de ODD-kooi volledig worden verwijderd om een radiator met 360 millimeter lengte aan de voorzijde te installeren.
 

Betrouwbare koeling en stille werking

De ventilator van de twee vooraf geïnstalleerde Pure Wings 2-fans met 120 en 140 mm diameter hebben zich al in veel be quiet!-producten bewezen en zorgen ook in de Pure Base 600 voor een stille doch hoogwaardige koeling. Absorberend materiaal aan de voorzijde, bovenzijde en zijpanelen, evenals een handmatige fan-regeling, geluidswerende luchtopeningen en ontkoppelde schijfbevestigingen, zorgen voor een ruisonderdrukking op hoog niveau.

De Pure Base 600 is per onmiddellijk beschikbaar in een volledig zwarte uitvoering en een versie met zilveren elementen. De verkoopprijs is €89.


*Bron: GfK Marktonderzoek Duitsland, verkoopcijfers interne computervoedingen, januari 2016

 
 
Persmateriaal

Pure Base 600 datasheet [PDF, 1.84 MB]

Pure Base 600 afbeeldingen - Black [ZIP, 10.7 MB]

Pure Base 600 afbeeldingen - Silver [ZIP, 11.0 MB]

 
 
 
E-mail doorsturen:
Wil je deze e-mail doorsturen? Klik dan hier.
 
 
 
     
 

Perscontact

Aaron Licht
Listan GmbH & Co. KG

Telefoon: +49 40 736 7686 - 849
Fax: +49 40 736 7686 - 14
Mobiel: +49 176 19 03 19 82

E-Mail: aaron.licht@bequiet.com
Web: www.bequiet.com

Over be quiet!

be quiet! is een premium merk in computervoedingen, PC-behuizingen en cooling-producten en is daarbij sinds 2007 consistent marktleider in PSU’s in Duitsland.

Concept, ontwerp en testen worden uitgevoerd met een Duitse passie voor kwaliteit en precisie in ons hoofdkantoor in Duitsland. Innovatieve technische concepten, hoogwaardige materialen en een buitengewone kwaliteit zorgen ervoor dat de producten van be quiet! tot de meest stille, betrouwbare en krachtige op de markt behoren.

Ga naar bequiet.com

*GfK data 2016

 
     
 
 
Kun je deze e-mail niet lezen, bekijk hem online. Geen interesse in onze mailings? Meld je af.
Listan GmbH & Co. KG
Biedenkamp 3a - D-21509 Glinde - T +49 (0)40/7367686-0 - F +49 (0)40/7367686-99
Geschäftsführer: Stanislav Minkin, Oleg Ushkats, Elina Gorborova
Persönlich haftende Gesellschafterin: Listan Verwaltungsgesellschaft mbH (Sitz Glinde)
Handelsregister: Amtsgericht Lübeck HRA 2287 RE - USt.Identnummer: DE217909278