Kunt u deze e-mail niet lezen?
Bekijk de online versie
 
 

CHERRY MX Board Silent

 

Waar bewezen technologie en innovatie samenkomen

Auerbach, 5 januari 2017 - CHERRY, de specialist in computer invoerapparatuur, heeft op de CES 2017 zijn MX Board Silent onthuld. Dit nieuwe toetsenbord is gebaseerd op de G80-3000, dat zichzelf in de afgelopen jaren als nauwkeurig en betrouwbaar bewezen heeft. CHERRY combineert deze klassieker met de nieuwe MX Silent-switches, wat resulteert in een toetsenbord dat het geluid van toetsaanslagen in een hectische kantooromgeving tot een absoluut minimum reduceert.

G80-3000 gecombineerd met de laatste MX-technologie

De G80-3000 is al tientallen jaren lang één van de populairste mechanische toetsenborden op de markt. Dankzij een ingetogen feature set, een tijdloos ontwerp en een ongekende precisie is de G80-3000 tot de dag van vandaag een bestseller. Om dit succes verder voort te zetten heeft CHERRY het toetsenbord aangepast aan de laatste MX Silent-technologie. Het resultaat is een no-nonsense high-end toetsenbord dat goed op zijn plek is in geluidskritische omgevingen, zoals grote zalen of kantoorruimtes. De stille toetsaanslagen van CHERRY's gepatenteerde geluidsreducerende technologie doen niet af aan de ongekende typ-prestaties. Ook is het toetsenbord voorzien van "N-Key Rollover", wat inhoudt dat 14 toetsen tegelijk aangeslagen kunnen worden zonder "ghost"-effect.

MX Silent voor stille toetsaanslagen

De MX Silent-switches hebben een uniek ontworpen rubber inzet in vergelijking met conventionele switches. De geïntegreerde '2-component stem' reduceert hoorbare klikgeluiden bij de bottom-out en top-out tot een minimum. In plaats van te kiezen voor een oplossing van een externe partij heeft CHERRY gekozen voor een zelfontwikkelde, innovatieve oplossing die de speciale eigenschappen van elke individuele switch waarborgt. Net als bij alle andere MX-switches vallen hieronder de degelijke behuizing van plastic polymeer, een nauwkeurige spiraalveer, en de unieke Gold Crosspoint contact-technologie. Dit exclusieve productieproces garandeert een nauwkeurig actuatiepunt en een levensduur van meer dan 50 miljoen toetsaanslagen.

MX Board Silent verkrijgbaar in MX Red en MX Black

De MX Board Silent is verkrijgbaar in twee uitvoeringen, zodat de consument kan kiezen tussen twee varianten van geluidsreducerende MX Silent-switches. Beide switches hebben een lineaire switchkarakteristiek, maar verschillen in de actuatiekracht: 45 centinewton voor de MX Red Silent en voor wie een hogere weerstand wil, 60 centinewton voor de MX Black Silent. Net als bij alle andere MX-switches is de bounce minder dan één milliseconde, wat nauwkeurige en razendsnelle invoer toestaat.

De MX Board Silent is alleen beschikbaar in EU internationaal-layout in de kleuren grijs en zwart voor een advies verkoopprijs van $149.

 

PERSMATERIAL

CHERRY MX Board Silent afbeeldingen [ZIP, 29.9 MB]
CHERRY MX Board Silent datasheet [PDF, 1.0 MB]

CHERRY MX Silent Red afbeeldingen [ZIP, 15.9 MB]
CHERRY MX Silent Red datasheet [PDF, 59.2 KB]

CHERRY MX Silent Black afbeeldingen [ZIP, 15.2 MB]
CHERRY MX Silent Black datasheet [PDF, 57.8 KB]

Perscontact

Xander Hoose
technikPR

Telefoon: +31 20 808 10 71
Mobiel: +31 621 685 321
E-Mail: cherry@technikpr.de
Web: www.technikpr.de

 

 

Michael Schmid
CHERRY

Telefoon: +49 (0) 9643 18-1424
Mobiel: +49 (0) 171 / 30 87 023
E-Mail: mi.schmid@cherry.de
Web: www.cherry.de

Over CHERRY

CHERRY, met een hoofdkantoor in Auerbach in der Oberpfalz, Duitsland, is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van computer-invoerapparaten, met nadruk op het zakelijke, industriële en beveiligingssegment, alsmede van switches voor mechanische toetsenborden o.a. voor PC-gaming.