Kunt u deze e-mail niet lezen?
Bekijk de online versie
 
 

CHERRY STRAIT 3.0 for Mac

 

Elegant ontwerp en hoogste betrouwbaarheid voor dagelijks gebruik

Auerbach, 13 december 2017 - CHERRY, de specialist in computerinvoerapparatuur,, presenteert de Strait 3.0 for Mac. Dit bedrade toetsenbord kenmerkt zich door een elegant ontwerp en een duurzame constructie, wat de Strait 3.0 for Mac tot een perfect en betrouwbaar toetsenbord voor dagelijks gebruik maakt.

Elegant ontwerp en duurzame constructie

De CHERRY Strait 3.0 for Mac charmeert met zijn elegante ontwerp en ziet er oogstrelend uit op het bureau dankzij de cleane, ultra-platte behuizing in metaal-look. In combinatie met de duurzame constructie resulteert dit in een robuust toetsenbord dat ideaal geschikt is voor langdurig gebruik.

Mac-specifieke layout en gegraveerde caps

De Strait 3.0 for Mac heeft een Mac-specifieke toetsenbordindeling voor intuïtief gebruik in applicaties voor macOS. CHERRY heeft het toetsenbord ook voorzien van degelijke key caps met slijtvaste, laser-gegraveerde markeringen. Dankzij een prettig fluisterstille toetsaanslag bewijst dit toetsenbord zich als de perfecte metgezel voor dagelijks werk.

Plug&Play-installatie

De bedrade CHERRY Strait 3.0 for Mac is bij uitstek geschikt om te gebruiken met laptops en PC’s. Installatie van het toetsenbord is uiterst eenvoudig dankzij USB Plug&Play-compatibiliteit, wat betekent dat er geen speciale drivers nodig zijn.

De CHERRY Strait 3.0 is vanaf nu beschikbaar voor een adviesprijs van €40.

 

PERSMATERIAAL

CHERRY STRAIT 3.0 for Mac afbeeldingen [ZIP, 0.7 MB]
CHERRY STRAIT 3.0 for Mac datasheet [PDF, 30.6 KB]

Perscontact

Xander Hoose
technikPR

Telefoon: +31 20 808 10 71
Mobiel: +31 621 685 321
E-Mail: cherry@technikpr.de
Web: www.technikpr.de

 

 

Michael Schmid
CHERRY

Telefoon: +49 9643 2061 666
Mobiel: +49 171 3087023
E-Mail: michael.schmid@cherry.de
Web: www.cherry.de

Over CHERRY

CHERRY, met een hoofdkantoor in Auerbach in der Oberpfalz, Duitsland, is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van computer-invoerapparaten, met nadruk op het zakelijke, industriële en beveiligingssegment, alsmede van switches voor mechanische toetsenborden o.a. voor PC-gaming.