Kunt u deze e-mail niet lezen?
Bekijk de online versie
 
 

CHERRY Gentix Silent

 

Elegante, ergonomische muis voor stille werkomgevingen

Auerbach, 13 oktober 2017 – CHERRY, de specialist in computerinvoerapparatuur, introduceert de Gentix Silent. Deze nieuwe uitvoering van de klassieke Gentix-muis is bij uitstek geschikt voor open kantoren waar een stille werkomgeving gewenst is. Net als zijn voorganger heeft de CHERRY Gentix Silent een hoge-resolutie optische sensor en is extreem prettig in het gebruik dankzij een ergonomisch, symmetrisch ontwerp.

Stille werking en ergonomisch ontwerp

De Gentix Silent is de ideale muis voor stille werkomgevingen. CHERRY heeft het klikgeluid van de muisknoppen geëlimineerd door voor speciale switches te kiezen. Hierdoor is deze muis bij uitstek geschikt voor open kantoren of publieke ruimtes zoals bibliotheken. Het ergonomische, symmetrische ontwerp van de Gentix Silent maakt deze muis extreem prettig in het gebruik voor zowel links- als rechtshandige gebruikers en dankzij de unieke vorm past de muis bij elke handgrootte. Het slijtvaste rubberen oppervlak voelt niet alleen goed aan, het zorgt ook voor een betere grip op de muis.

Hoge-resolutie sensor en software-vrije installatie

Het hart van de CHERRY Gentix Silent is een 1000 dpi hoge-resolutie optische sensor die de muisbewegingen nauwkeurig vertaalt naar de schermcursor. Het hoogwaardige scrollwieltje doet tevens dienst als derde muisknop en een flexibele, 1,80-meter-lange USB-kabel maakt het product compleet. De Gentix Silent is USB Plug & Play-compatibel en heeft geen software nodig, zodat hij snel en eenvoudig kan worden ingezet in de bestaande desktop-infrastructuur.

De CHERRY Gentix Silent is vanaf vandaag beschikbaar voor een adviesprijs van €13.

 

Persmateriaal

CHERRY Gentix Silent image pack [ZIP, 1.4 MB]
CHERRY Gentix Silent data sheet [PDF, 25.1 KB]

Perscontact

Xander Hoose
technikPR

Telefoon: +31 20 808 10 71
Mobiel: +31 621 685 321
E-Mail: cherry@technikpr.de
Web: www.technikpr.de

 

 

Michael Schmid
CHERRY

Telefoon: +49 9643 2061 666
Mobiel: +49 171 3087023
E-Mail: michael.schmid@cherry.de
Web: www.cherry.de

Over CHERRY

CHERRY, met een hoofdkantoor in Auerbach in der Oberpfalz, Duitsland, is een wereldwijd toonaangevende fabrikant van computer-invoerapparaten, met nadruk op het zakelijke, industriële en beveiligingssegment, alsmede van switches voor mechanische toetsenborden o.a. voor PC-gaming.